Rengastreenit ja renkaanheiton mestaruuskilpailut

Kuva
Rengastreenit ja renkaanheiton mestaruuskilpailut

 

KISOIHIN OSALLISTUNEIDEN KESKEN ARVOTAAN Someron Renkaan sponsoroimana Rengassarja 205/55R16 Continental PremiumContact 6, K-Supermarket Härkätien skeittilauta, sekä K-Raudan Kärcher WV 2 ikkunapesuri.

Elokuun Rengastreenit on siis elokuinen KOKO PERHEEN liikuntatapahtuma, jossa mitellään Renkaanheiton mestaruus jo kolmantena vuonna peräkkäin.

Rengastreeneissä pääset nimen mukaisesti kokeilemaan toiminnallista rengastreeniä hikeä säästelemättä. Lisäksi tapahtumasta löytyy paljon ajanvietettä myös lapsille sillä aikaa kun aikuiset treenaa. Mm. POMPPULINNA, TEMPPURATA ja muuta mukavaa... K-Supermarket Härkätie tarjoaa vissyt, pillimehut, omenat ja banaanit. 💙

Treenit sopii ihan kaikille, tasoon ja ikään katsomatta! 👋

Aikataulu:
* Rengastreenit nro. 1. lauantaina 8.8. klo 16-18 (pomppulinna paikalla)
* Rengastreenit nro. 2. lauantaina 15.8. klo 13-15 (pomppulinna paikalla)
* Renkaanheiton avoin mestaruuskilpailu ratkeaa lauantaina 15.8. noin klo 15 ja samalla suoritetaan arvonta kaikkien rengasta heittäneiden kesken!

* Temppurata lasten ja perheiden vapaassa käytössä 8.8 - 15.8. välisenä aikana.

Renkaat saa siis kyytiä Somerolla, Museotie 2:ssa, Torppamuseota vastapäätä.

* Kertamaksu treeneille on 8€ /hlö (sis. osallistumisen renkaanheittoon).
* Osallistuminen erikseen renkaanheitto- kisoihin on 5€/hlö.
* Lasten leikkipisteet veloituksetta!!

Ilmoittaudu mukaan hauskaan koko perheen tapahtumaan ja samalla huikeiden palkintojen arvontaan: info@tnsport.fi tai 046 876 2262 . Voit myös saapua ilmoittautumatta.

Mukana tapahtumassa Kiinteistöhoito Talikka Ky, Someron Rengasmarket, K-Supermarket Härkätie ja K-Rauta Somero. Sekä toivottavasti myös SINÄ!