Toiminnallinen harjoittelu

TNSport 2.0. hinnasto

Lisää arvoa arjen liikkumiseen saadaan toiminnallisen harjoittelun kautta. Liikunnan muotona toiminnallinen on harjoittelua jossa pyritään saavuttamaan vahva, nopea ja kestävä keho. Kuntosalilaitteiden sijaan toiminnallisessa harjoittelussa käytetään kehon omaa painoa ja vapaasti liikuteltavia harjoitteluvälineitä, joissa on viittaus työssä ja arjessa käytettäviin liikeratoihin. Samalla harjoitteella saat halutessasi lihaskunnon ja kestävyyden lisäksi tehoa omaan lajiisi tai yleiseen arjen jaksamiseen.

Harjoittelu on suositeltavaa kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille perusterveille ihmisille. Toiminnallinen harjoittelu on helppo skaalata jokaisen omien tavoitteiden ja senhetkisen kuntotason mukaiseksi.

Toiminnallinen harjoittelu on parhaimillan yhteisöllistä ja nousujohteista liikkumista kohti parempaa yleiskuntoa ilman kehon fyysisiä heikkouksia. Tunneilla jokainen kilpailee ainoastaan itseään vastaan ja tunneille voi tulla niin kokeneemmat kuntoilijat kuin vasta-alkajatkin. Jokainen harrastaja pystyy säätelemään omaa harjoitteluaan päivän energiatason mukaan. Tervetuloa monipuolisen liikunnan pariin!

“Toisin sanoen, tää sopii just sulle”!

WOD- (Work Of the Day) päivätreenien lisäksi jäsenet voivat liikkua salillamme omatoimisesti 24/7. 

WOD - Päivätreenien ohjaajat

 

Ohjatut ryhmätunnit kalenteriin tästä!

Usko itseesi TNSport

Usko itseesi! 

Muutos saa voimaan hyvin. Elä hyvin, elä enemmän! 

Ota yhteyttä >>