Ammattitaitoiset goutsimme:

 

Niklas Niskanen

Niklas on salin omistaja, Spartan Academyn kouluttama Personal Trainer (2018) ja painonnoston ryhmäohjaaja (2021). Vankan joukkueurheilutaustan omaavan Niklaksen vahvuuksiin kuuluu päivätreenien ohjaus niin aikuisille, lapsille kuin nuorille. Ohjaajana Niklas skaalautuu ryhmän ja tavoitteiden mukaan joko kehonhuollolliseksi kesygoutsiksi, tai adrelaniinia virtaavaksi GrossFit- ohjaajaksi. Niklas myös kisaa ja haastaa itseään toiminnallisissa kisoissa. Yksilövalmennukset, joukkueiden fysikkavalmennukset ja muut räätälöidyt valmennukset löytyy Niklaksen tuotevalikoimasta. Tyky-päivät tai työpaikkojen omat ryhmät saa kaipaamaansa twistiä Niklaksen käsissä. Tältä Pelle Pelottomalta ei ideat lopu kekseliäitä tuntiohjauksia ajatellen.

" Never Give Up " -Niklas-

 

Tanja Niskanen

Tanja on salin toinen omistaja ja Trainer 4 You:n kouluttama hyvinvointi- ja kuntosaliohjaaja, sekä Personal Trainer. Lisäksi Tanja käynyt 2021 painonnoston ryhmäohjaajakoulutuksen. Vuonna 2016 kisatut Bikini Fitness- kisat ja niihin valmistautuminen opetti paljon kehon muokkauksesta ja ravinnosta asiakkaita silmällä pitäen. Vahva yksilöurheilutausta hiihdon, yleisurheilun ja maastojuoksun parissa kertoo halusta liikkua ja myös liikuttaa muita. PT:n koulutusmeriitteihin lukeutuu mm. Digital Wellbeing Coach- tutkinto, jonka siivittämänä yksilö- ja ryhmävalmennukset toteutuu monipuolisesti, sekä hybridisti myös osin tai kokonaan etänä. Kolmen lapsen äitinä raskausajan ja raskauden jälkeisen, sekä kuntouttavan liikunnan merkitys äitien hyvinvointiin on lähellä sydäntä. Tanjan vietti olla monessa mukana on kantanut ja kantaa TNSporttia erinäisien liikuntatapahtumien järjestäjänä kohti uusia uria. 

" Keho kehittyy tahdonvoimalla. Jokainen voi ja pystyy. "  _tanja

#meniskaset; Tanja, Niklas + muu perhe, toimii saumattomasti ohjaten ja kannustaen kaiken ikäisiä ja tasoisia liikkujia salilla, luonnossa, kotona tai vaikka työpaikalla. You name it! Liike todellakin on lääke.

 

Jaana Tiilikka 

Jaana on koulutettu urheiluhieroja, toiminnallisen harjoittelun ohjaaja, painonnoston ryhmäohjaaja (2021) ja personal trainer. Jaana on harrastanut liikuntaa monipuolisesti nuoresta pitäen mm. Pesäpalloa, yleisurheilua ja ratsastusta. Jaana on aina tykännyt opetella uusia asioita ja sen vuoksi kiinnostuin aikoinaan Crossfitista ja toiminnallisesta harjoittelusta. Toiminnallisen harjoittelun monipuolisuus kiehtoo ja se, että aina on jotain uutta opittavaa ja kehitettävää sekä pitää olla valmis kaikkeen. Häneltä löytyy vahva osaaminen toiminnallisen harjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun puolelta sekä urheiluhierojakoulussa anatomian opinnot ovat täydentäneet osaamista myös valmennuksen puolelle. Lisäksi painonnosto-ohjaaja koulutus sekä tammikuussa 2021 alkavat liikuntalääketieteen osaopinnot täydentävät valmentajana toimimista. Ohjaajana Jaana haluan auttaa sinua kehittymään omaan tahtiisi ja puskemaan välillä mukavuusalueen ulkopuolelle. Ryhmässä toisia kannustetaan ja jokainen saa olla oma itsensä.

" Only dead fish go with the flow "

 

Katja Heikkonen

Katja kouluttautunut 2021 työnsä rinnalla Spartan Academyn Personal Traineriksi ja painonnoston ryhmäohjaajaksi. Liikkuminen on ollut Katjalle aina iso osa elämää. Katja aloitti toiminnallisen harjoittelun tukemaan lentopalloharjoitteluaan. Toiminnallisen harjoittelun monipuolisuus ja tehokkuus veivät hänet mukanaan. Tuntien ohjaaminen lähti omasta innokkuudesta. "Olen kiinnostunut kehittämään itseäni ohjaajana. Tärkeää minusta on luoda tunneille hyvä fiilis ja tsemppaava ilmapiiri". Ohjaajana Katja haluaa motivoida ja haastaa asiakkaita ylittämään itsensä sekä kokeilemaan uusia asioita.

" Liikunnan ilo kuuluu kaikille. " -Katja

 

Salin etusivulle!