Ammattitaitoiset goutsimme:

 

Niklas Niskanen

Niklas on salin omistaja, Spartan Academyn kouluttama Personal Trainer (2018) ja painonnoston ryhmäohjaaja (2021). Vankan joukkueurheilutaustan omaavan Niklaksen vahvuuksiin kuuluu päivätreenien ohjaus niin aikuisille, lapsille kuin nuorille. Ohjaajana Niklas skaalautuu ryhmän ja tavoitteiden mukaan joko kehonhuollolliseksi kesygoutsiksi, tai adrelaniinia virtaavaksi GrossFit- ohjaajaksi. Niklas myös kisaa ja haastaa itseään toiminnallisissa kisoissa. Yksilövalmennukset, joukkueiden fysikkavalmennukset ja muut räätälöidyt valmennukset löytyy Niklaksen tuotevalikoimasta. Tyky-päivät tai työpaikkojen omat ryhmät saa kaipaamaansa twistiä Niklaksen käsissä. Tältä Pelle Pelottomalta ei ideat lopu kekseliäitä tuntiohjauksia ajatellen.

" Never Give Up " -Niklas-

 

Tanja Niskanen

Tanja on salin toinen omistaja ja Trainer 4 You:n kouluttama hyvinvointi- ja kuntosaliohjaaja, sekä Personal Trainer. Lisäksi Tanja käynyt 2021 painonnoston ryhmäohjaajakoulutuksen. Vuonna 2016 kisatut Bikini Fitness- kisat ja niihin valmistautuminen opetti paljon kehon muokkauksesta ja ravinnosta asiakkaita silmällä pitäen. Vahva yksilöurheilutausta hiihdon, yleisurheilun ja maastojuoksun parissa kertoo halusta liikkua ja myös liikuttaa muita. PT:n koulutusmeriitteihin lukeutuu mm. Digital Wellbeing Coach- tutkinto, jonka siivittämänä yksilö- ja ryhmävalmennukset toteutuu monipuolisesti, sekä hybridisti myös osin tai kokonaan etänä. Kolmen lapsen äitinä raskausajan ja raskauden jälkeisen, sekä kuntouttavan liikunnan merkitys äitien hyvinvointiin on lähellä sydäntä. Tanjan vietti olla monessa mukana on kantanut ja kantaa TNSporttia erinäisien liikuntatapahtumien järjestäjänä kohti uusia uria. 

" Keho kehittyy tahdonvoimalla. Jokainen voi ja pystyy. "  _tanja

#meniskaset; Tanja, Niklas + muu perhe, toimii saumattomasti ohjaten ja kannustaen kaiken ikäisiä ja tasoisia liikkujia salilla, luonnossa, kotona tai vaikka työpaikalla. You name it! Liike todellakin on lääke.

 

Noora Morander 

Noora etsi pitkään omaa lajia ja kokeili kaikkea tankotanssista ilma-akrobatiaan ja kuntosalista puolimaratoniin. CrossFit kun löytyi tammikuussa 2020, niin sille tielle jäätiin. Noora keräsi kaveriporukan kasaan ja varasi oman alkeiskurssin TNSportilta. Kurssilla oli ihan super hauskaa ja aika moni porukasta treenaakin lajin parissa edelleen!
Kesän 2021 alussa Noora tuuraili muutamia tunteja TNSportilla ja siitä lähtien ollutkin sitten koutsiremmissä mukana! Noora valmistui kesällä 2022 ACE sertifioiduksi personal traineriksi NHA:lta ja edelleen into ja halu on suuri oppia lisää ja kehittyä koutsina! 
Tunneilla Noora on rento ja kannustava ja tsemppaa sua tekemään parhaasi! Joskus testaillaan rajojakin, mutta aina ei todellakaan mennä täysillä.

”Tää on kyllä huippulaji, missä kaikille löytyy oma tapa tehdä ja harrastaa! Itse innostuin aika nopeasti crossfitin parissa kisaamisesta ja haluankin kannustaa tähän myös muita, rohkeesti kokeilemaan vaan! 
Ja ihan yhtä hyvin voit harrastaa ilman mitään paineita tai tavoitteita, tuu tunneille saamaan hiki pintaan ja pitämään hauskaa!!”

" Niin parasta ja koukuttavaa se uuden oppimisen ilo, mitä tässä lajissa on tarjolla ihan loputtomiin saakka. Tuu testaamaan! " -Noora-

 

Katja Heikkonen

Katja kouluttautunut 2021 työnsä rinnalla Spartan Academyn Personal Traineriksi ja painonnoston ryhmäohjaajaksi. Liikkuminen on ollut Katjalle aina iso osa elämää. Katja aloitti toiminnallisen harjoittelun tukemaan lentopalloharjoitteluaan. Toiminnallisen harjoittelun monipuolisuus ja tehokkuus veivät hänet mukanaan. Tuntien ohjaaminen lähti omasta innokkuudesta. "Olen kiinnostunut kehittämään itseäni ohjaajana. Tärkeää minusta on luoda tunneille hyvä fiilis ja tsemppaava ilmapiiri". Ohjaajana Katja haluaa motivoida ja haastaa asiakkaita ylittämään itsensä sekä kokeilemaan uusia asioita.

" Liikunnan ilo kuuluu kaikille. " -Katja
 

Ilona Roksaari

Ilona on Level1 Crossfit coach, Trainer4You:n kouluttama kuntosaliohjaaja ja Personal Trainer, sekä Spartan Academy:n Bodyweight Trainer.
Nuoruusajan lentopalloilun ja ratsastuksen ohelle kymmenisen vuotta sitten hiipinyt toiminnallinen treeni vei mukanaan täysin, sittemmin myös pienille kisakentille.
Ilona pitää haasteista, mielekkäästä treenaamisesta, kehon kuuntelemisesta ja jatkuvasta uuden oppimisesta sekä opettamisesta.

"Tehdään tosissaan, muttei totisesti!"

Nähdään wodeilla! :) -Ilona
 

Salin etusivulle!